• Vermeldingen en activiteiten website aangepast
  • Stad nu zichtbaar in de lijst 
  • Register pagina’s geheel herzien
  • Website opnieuw opgebouwd

Vermeldingen en Activiteiten website

Beide zijn nu duidelijker geworden en geven ook meer informatie voor zoekmachines, omdat er nu meer informatie beschikbaar is in de titel en de tab (browser) titel. 

Vermelding

Als je jouw Vermelding nu opzoekt of tegenkomt op internet, staat er netjes achtereen:

Jouw naam, je register, de plaats, gevolgd door de provincie.

Activiteit

Bij de Agenda (cursussen en opleidingen die je in de agenda zet) staat nu:

  • De titel van de activiteit (zoals Shin-Do, meditatie etc.)
  • Plaats en provincie
  • Naam van leraar/es
  • Startdatum

Vermelding stad (of dorp) vestiging nu zichtbaar in de lijst

Als de bezoeker een leraar, healer of therapeut zocht, stond er in het lijst-overzicht allerlei informatie, behalve waar men gevestigd is.

Natuurlijk stond je adres altijd al in jouw eigen Vermelding, maar in het overzicht van een heel register of na een zoekopdracht stond de plaats niet vermeld. Dat was onhandig voor de bezoeker. De plaats is nu zichtbaar bij elke beoefenaar in het overzicht van aangesloten beoefenaars. Hieronder zie je een voorbeeld. Dit maakt het voor de bezoeker makkelijker om zich te oriënteren.

Register pagina’s herzien

De hoofdpagina’s van de registers van elke categorie (Auratouch, Meditatie, Shin-Do en Voeding) zijn alle geheel herzien. De lay-out, de zoekoptie en een verbeterde vindbaarheid in zoekmachines, alles is aangepast.

De hele website is opnieuw opgebouwd

Het bestuur en de bezoekers waren tevreden over de lay-out, verstrekte informatie en de algehele opbouw van de website. De achterliggende technologie (platform Divi) leverde echter te vaak problemen op in combinatie met het systeem van de registers en een systeem dat wij in de toekomst willen implementeren.

Daarnaast hadden gebruikers soms last van vreemd en onvoorspelbaar gedrag van de software tijdens het maken of aanpassen van een Vermelding of Activiteit. Dat bleek niet aan de software te liggen, maar aan de achterliggende technologie van de website zelf.

Daarom is de hele website opnieuw opgebouwd met een ander onderliggend thema en andere code. De opbouw, menu’s en dergelijke zijn identiek gebleven. We zijn blij te kunnen melden dat alles nu heel stabiel draait en een stuk sneller is.

Ook is meteen de lay-out en stijl wat opgefrist. 

We wensen je een heerlijke zomer toe!

Het bestuur,

Bas Buis & Sunny Nederlof.

Vergelijkbare berichten