Vragen Auratouch healing

Vragen Auratouch healing

Vermelding in het register als Auratouch healer kent een aantal voorwaarden:

Het register

  • Geeft de cliënt de garantie dat je echt een gecertifieerde professionele healer bent.
  • Zorgt ervoor dat de cliënt zeker weet dat de healer alles op dat niveau beheerst: aurahealing, chakrahealing, kleurenhealing, sjamanisme en channeling. 
  • Is de enige manier om de merknaam AuraTouch en het logo te mogen gebruiken.
  • Is openbaar; iedereen kan het raadplegen en het is daardoor een goede referentie.
  • Zorgt dat je met korting ingeschreven staat bij het Klachtenportaal Zorg (niet verplicht).

De AuraTouch professional healer opleidingen afgerond hebben is de basisvoorwaarde om opgenomen te worden in het register van professional healers en om de beschermde merknaam AuraTouch te mogen gebruiken.

Velen die de opleiding Auratouch volgen, hebben daarvoor ook al andere opleidingen gevolgd; je zou zeker niet de eerste zijn die de opleiding volgt, terwijl je al actief bent als healer!

Aurahealing is net als chakrahealing een belangrijk onderdeel van AuraTouch, maar AuraTouch is veel meer.

De grondleggers van AuraTouch hebben meer dan 30 jaar ervaring in healing. Tijdens hun reizen ontdekten zij dat de kwaliteit van veel healers te wensen overliet. Nader onderzoek leerde dat de opleidingen vaak ernstig tekort schoten. Eerlijk is eerlijk, hun onderzoek leidde ook naar twee goede scholen, één in de Verenigde Staten en één in Zwitserland. In de jaren erna hebben zij een opleiding gecreëerd waar alles inzat waarvan zij vonden dat een ‘goede’ healer het moest beheersen en uitvoeren. Dit heeft geresulteerd in de AuraTouch opleidingen Aura & Chakra healing en Sjamanisme & Channeling. AuraTouch heeft zich uitgebreid bewezen als een van de beste opleidingen op dit gebied.