Documentaire Aura- Chakra healing!

Er is een heel mooie documentaire gemaakt door Regisseur Rischi Chamman (omroep OHM, Nederland 2).

Het is een leuke documentaire waarbij twee clienten gedurende een aantal sessies worden gevolgd en de healers en oprichters van AuraTouch (Nederlof Centrum) worden gefilmd.

Officiële aankondiging van de omroep:

In het Hindoeïsme gaat men uit van het holistische principe, alles en iedereen is met elkaar verbonden. Dit geldt ook voor de mens. Het lichaam, de geest en de ziel zijn met elkaar verbonden en moeten in harmonie met elkaar zijn. Dit systeem omhult en beïnvloedt ook het fysieke lichaam. Wanneer dit om één of andere reden niet meer in balans is, kunnen er klachten ontstaan die vaak niet efficiënt behandeld kunnen worden. In deze documentaire gaan we samen met Irma en Rozemarijn naar een Aura en Chakra healer.

RozemarijnIrma Derby is zangeres. Een aantal jaar geleden deed zij mee aan de talentenshow X Factor en kwam zij heel ver. Totdat het in één show niet goed ging en zij eruit lag. Irma heeft last van podiumvrees. En sinds haar optreden in X Factor is haar podiumvrees alleen maar erger geworden. Haar podiumvrees zorgt ervoor dat zij niet kan presteren op het podium, dit terwijl zij een zeer goede zangeres is, die vroeger een zeer succesvolle carrière had.  Rozemarijn van Loon wil graag kunstenares worden. Maar Rozemarijn heeft altijd last van hoofdpijn. Hierdoor kan zij niet goed werken, waardoor het moeilijk is om haar droom om kunstenares te worden te verwezenlijken.

 

Irma en Rozemarijn brengen een bezoek aan het Nederlof Centrum. Daar maken zij kennis met Bas Buis en Sunny Nederlof. Het Nederlof Centrum verzorgt cursussen en opleidingen voor o.a. Aura en Chakra healers. Irma en Rozemarijn maken een spirituele reis bij het Nederlof Centrum. En maken kennis met hun diepste zelf. Lukt het Irma en Rozemarijn door middel van Aura en Chakra healingen weer in harmonie te komen?

NederlandsEnglishFrançaisEspañol