Januari 2022 nieuwsbrief

Januari 2022 nieuwsbrief

  • Tarieven cliënten en cursisten beter zichtbaar.
  • Informatiepagina’s elke discipline beter te vinden .
  • Deurschildjes (bordjes) nu te bestellen!

Tarieven cliënten en cursisten beter zichtbaar

De informatie pagina over elke discipline (Auratouch, Shin-Do, Meditatie en Voedingscoaches) heeft er nu een tab ’tarieven’ bij. Deze geeft de bezoeker een indicatie van het minimum, gemiddelde en maximum tarief voor een sessie of een cursus.
De sessie tarieven zijn meestal voor 30, 60 en 90 minuten.
Bij Shin-Do cursussen staan nieuwe bedragen met minima, maxima en gemiddelden. Deze tarieven zijn wat verhoogd ook.
Bij Meditatie zijn de individuele verschillen groter; bij consulten staan daarom wel tarieven maar bij de cursussen niet.

Pagina met alle tarieven samen

Bij het hoofdmenu ‘Register raadplegen’ staat nu ook een pagina met de titel ‘Tarieven overzicht’ waar alle tarieven samen staan. handig als overzicht.

Tarieven wijken teveel af van wat je nu vraagt?

De minimum tarieven zijn niet te hoog gesteld, maar de maxima zijn geschat. Mocht je daarboven zitten, stuur ons dan een email met een omschrijving / indicatie. Dan kunnen we kijken of we het aan kunnen passen.

Informatie pagina’s beter vindbaar

Alhoewel op de home pagina meteen vier blokken stonden die rechtstreeks naar de informatie pagina’s verwezen, bleek dat sommige bezoekers echt puur zochten in het hoofdmenu, waar ze niet stonden. Ze staan per vandaag ook in het hoofdmenu; elke discipline heeft nu een submenu met de keuze uit informatie over … of zoeken in het register van aangeslotenen.

Deurschildjes (bordjes)

Er is zo vaak om gevraagd dat we besloten hebben om dit te honoreren. Er zijn bordjes (deurschildjes) gecreëerd voor Auratouch healers, Shin-Do leraren, Meditatieleraren en Voedingscoaches. De maten zijn 80 x 160 mm en het materiaal is kunststof met dubbelzijdig geanodiseerd ‘brushed’ aluminium. Na inloggen zie je in het top-menu bij ‘voor leden’ een bestelformulier (klik). Daar kun je (rechterkolom) ook elk bordje vooraf bekijken. De levertijd is ongeveer 5 werkdagen.

 

Nederlands NL English EN Français FR Español ES