Mogelijkheden voedingscoach
er kan heel veelTechnieken
Deze onderwerpen en technieken behoren tot de standaard werkwijze van de voedingscoach.
Wat de erkende Voedingscoach gebruikt:
- De weg van gezondheid naar ziekte
- De 5 elementen.
- Zuur‐base evenwicht
- Spijsvertering
- Darmflora, leverontgifting
- Voedsel bestanddelen en hun functie
- Aminozuren
- Bioactieve stoffen
- Nitraatrijk voedsel
- Paleodieet
- Vegetarisme en andere voedingssystemen
- Voedselcombinaties
- Voedingsanamnese
- Individuele voeding
- Voedselschema
- Anderen adviseren: mogelijkheden en grenzen
- Bloedgroepconstituties
- Ayurveda constituties
- De zon, biologische klok, slapen
- Aarde, lucht, ether
- Orgaanemoties
- Ayurvedische orgaanklok
- Voedsel Ayurveda
- De zes smaken in Ayurveda
- Thermisch voedsel in Ayurveda
- Kenmerken Vata, Pitta, Kapha
- Voedsel bereiden
- Gemaksvoeding
- Schema vitaminen
- Schema mineralen
- Voedingsadditieven
- Voedingsdeficiënties
- Deficiënties en supplementen
- Voedingssupplementen
- Verteringsklachten, adviezen
- Schema probiotica
- Intolerantie en allergie, adviezen
- Suikerstofwisseling, adviezen
- Stressgerelateerde klachten, adviezen
- Hart‐ en vaatziekten, adviezen
- Gewrichten en botten, adviezen
- Verkoudheid en griep, adviezen