Mogelijkheden voedingscoach

er kan heel veel

Technieken

Deze onderwerpen en technieken behoren tot de standaard werkwijze van de voedingscoach.

 

Wat de erkende Voedingscoach gebruikt:

  • De weg van gezondheid naar ziekte
  • De 5 elementen.
  • Zuur‐base evenwicht
  • Spijsvertering
  • Darmflora, leverontgifting
  • Voedsel bestanddelen en hun functie
  • Aminozuren
  • Bioactieve stoffen
  • Nitraatrijk voedsel
  • Paleodieet
  • Vegetarisme en andere voedingssystemen
  • Voedselcombinaties
  • Voedingsanamnese
  • Individuele voeding
  • Voedselschema
  • Anderen adviseren: mogelijkheden en grenzen
  • Bloedgroepconstituties
  • Ayurveda constituties
  • De zon, biologische klok, slapen
  • Aarde, lucht, ether
  • Orgaanemoties
  • Ayurvedische orgaanklok
  • Voedsel Ayurveda
  • De zes smaken in Ayurveda
  • Thermisch voedsel in Ayurveda
  • Kenmerken Vata, Pitta, Kapha
  • Voedsel bereiden
  • Gemaksvoeding
  • Schema vitaminen
  • Schema mineralen
  • Voedingsadditieven
  • Voedingsdeficiënties
  • Deficiënties en supplementen
  • Voedingssupplementen
  • Verteringsklachten, adviezen
  • Schema probiotica
  • Intolerantie en allergie, adviezen
  • Suikerstofwisseling, adviezen
  • Stressgerelateerde klachten, adviezen
  • Hart‐ en vaatziekten, adviezen
  • Gewrichten en botten, adviezen
  • Verkoudheid en griep, adviezen