DM Reiki & Healing

DM Reiki & Healing
DM Reiki & Healing
Daphne Muilwijk
Categorie:

DM Reiki & Healing geeft je een ‘time out’ moment in je leven waarin je op een liefdevolle manier aan jezelf gaat werken en je healing op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau mag ontvangen.

Aura healing
De aura healing is een heerlijke ontspannende behandeling waarbij je aura wordt ‘opgeschoond’ en ontdaan van blokkades en negatieve energie. De aura healing vind gedeeltelijk op een kruk zittend plaats, en een gedeelte liggend op een reiki bank. Naar gelang de vraag van de client en dat wat het lichaam nodig heeft, worden diverse aura technieken toegepast in meerdere aura lagen. Een aura healing helpt om je (energetische) lichaam op een natuurlijke manier te laten herstellen, trauma’s uit het verleden te herstellen en je energie systeem weer schoon te maken en op te laden.

Reiki
Een reiki behandeling vind plaats in een rustige ruimte, waarbij je op een reiki bank geheel ontspannen ligt. De behandeling is met kleding aan, en soms krijg je een dekentje als je het prettiger vind. Met gesloten ogen onderga je de behandeling. Ik leg mijn handen op bepaalde posities op het lichaam. De posities zijn geheel volgens het traditionele Reiki Usui Shiki Ryoho systeem. Daarnaast kan het zijn dat er op bepaalde plaatsen extra energie nodig is, of dat er blokkades zijn. Met mijn Reiki behandelingen werk ik in de eerste laag van de aura, die het dichtstbij het lichaam zit. Voor een behandeling waar in meerdere lagen van de Aura wordt gewerkt, zie de Aura behandeling.

Daarnaast geef ik ook de volgende healings:
– kleurenhealing
– healing op sjamanistische wijze
– pendelconsulten
– voedingsadviezen (volgens Ayurveda leer)
– HSP coachen (Hoog Sensitieve Personen, zowel volwassenen als kinderen)
– Healing met Atman Buddhi producten. Deze producten hebben een hoog trillingsniveau die je in staat stellen het healing proces te versnellen, en hebben een diepe spirituele werking op de hart-kruin chakra (healing met piramides, bollen, hangers)

Ik organiseer spirituele events in Rijen en Zuiderlicht Breda
– Seminars The Missing Link (3 x per jaar)
– Workshops met spirituele thema’s (Zuiderlicht Breda)

Tegenwoordig vinden veel HSP-ers (Hoogsensitieve personen) de weg naar mijn praktijk. Ook mensen met kanker of andere lichamelijke kwalen. Ik ben ook aangesloten bij Reiki Worldwide waar ik in een healing cirkel (groep mensen die reiki Master of reiki I en II hebben) een selecte groep patiënten op afstand reiki geef. Dit doen we alleen aan zieke mensen.
Ook ontmoet ik mensen en kinderen die meer zien, voelen en weten dan wat de gemiddelde mens kan begrijpen. Zij zoeken een klankbord en krijgen begeleiding hoe zij daar mee om kunnen gaan in het dagelijkse leven. Ik ontmoet ook lieve mensen waar het even niet zo lekker mee gaat. Dit kan namelijk iedereen overkomen. Het mooie is dat er zoveel liefdevolle hulp kan worden geboden, als je je ervoor openstelt en de stap durft te nemen om hulp te vragen en te ontvangen.

Meer informatie op mijn website: www.dmreikihealing.com

Specialiteit: Aura healing en reiki behandelingen
Visie: In een leven waar de lat soms erg hoog ligt of waar het leven je tijdelijk omverblaast, is een reiki of aura behandeling een verademing om in een veilige en rustige omgeving je batterij weer op te laden.
Stad: Oosterhout NB
Postcode: 4907 DT
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland
Telefoon nr: +31-6-57660487

Stuur boodschap naar geregistreerde

Naam Vermelding: DM Reiki & Healing