AuraWerk

AuraWerk
AuraWerk
Markus Merting
Categorie:

In mijn praktijk voor energetische therapie werk ik met technieken zoals AuraTouch® Professional Aura Healing, Chakra Healing, Acupressuur (Chinese drukpunt massage), Reflexologie (reflexzone massage van voeten, handen en oren), Reiki en Shamanic Healing.

Voor mij is het van groot belang om de oorzaak van een klacht op te sporen en deze te verwijderen. Samen met jou stel ik in een uitgebreid intake gesprek – voor jou geheel vrijblijvend en kosteloos – een behandelplan op. Vaak wordt een therapie begeleid door thuisopdrachten, denk hierbij aan makkelijke lichaamsoefeningen of mentale oefeningen.

Bijna alle ziekten zijn het gevolg van energetische onbalans ontstaan uit stress. Hierbij moet je niet alleen aan actieve stress denken zoals we die kennen als gevolg van extreme werkdruk, rauw door verlies van een dierbaar iemand of strijd met vrienden of familie.
Vaak ontstaat stress al vroeg in onze kindsheid als gevolg van traumatische ervaringen. Meestal zijn we ons deze niet eens bewust. Het enige wat ons bezig houd is de vraag waarom we continu weer terugvallen in oude patronen door bijvoorbeeld steeds in dezelfde valkuilen te trappen of zelfs chronische aandoeningen opgelopen te zijn.
Algeheel zijn zij het gevolg van stress die ons lichaam (het fysieke, emotionele en mentale lichaam) in onbalans brengt en ons immuunsysteem verzwakt. Het zelfgenezend vermogen van ons lichaam wordt daardoor verstoord en we worden ziek.

Intuïtief bepaal ik tijdens mijn werk welke behandelwijze aan te pas komt om je klachten te verlichten of zelfs geheel te laten genezen. Dit doe ik alleen door ervoor te zorgen dat je stressniveau omlaag gaat. Je immuunsysteem kan zich daardoor herstellen en het zelfhelend vermogen van je lichaam wordt versterkt. Genezing kan zo weer op gang komen en je welbevinden kan herstellen.

Ik behandel klachten waaronder …

· stress · overspannenheid · Burn-out ·
· depressies · vermoeidheid ·
· fobieën · angsten · paniekaanvallen ·
· reuma · astma · hart- en vaatziekten ·
· ADHD · ADD · RSI ·

Specialiteit:
AuraTouch® Professional Aura Healing, Chakra Healing, Acupressuur (Chinese drukpunt massage), Reflexologie (reflexzone massage van voeten, handen en oren), Reiki en Shamanic Healing
Visie:
Mijn visie is om velen van ons een leven in balans en harmonie te laten ervaren met respect voor zichzelf en anderen en op deze wijze volledige genezing gelukzaligheid te bereiken.
Stad:
Kats
Postcode:
4485 AH
Provincie:
Zeeland
Land:
Nederland
Website:
Telefoon nr:
+31 (0)113 601058
Telefoon nr:
+31 (0)6 22768158
  • AuraWerk
  • AuraWerk
Markus Merting
Author: Markus Merting